تعریف سیستم اعلام سرقت (گیر)


در موارد بسیاری این سؤال مطرح می گردد که گیر اماکن چیست ؟ در این مقاله به یک توضیح کلی در رابطه آشنایی با گیر می پردازیم .


از سالهای گذشته و با پیشرفت تکنولوژی در عرصه تجهیزات الکترونیکی ، وسیله ای طراحی و ساخته شد که بعد از نصب روی خودرو به محافظت از آن وسیله می پرداخت که گیر خودرو نامگذاری شد. رفته رفته این گیر جایگاه مناسبی برای خود کسب کرد و امروزه می توان گفت سیستمی برای محافظت از مومات یک خودرو می باشد و از سرقت خودروها جلوگیری نمود. به همین صورت می توان گفت به علت سرقت از اماکن مختلف که شامل واحدهای مسی ، تجاری و اداری می شوند طراحی و راهی بازار گردید که امروزه گیر اماکن نامگذاری شده است.

تجهیزات سیستم اعلام سرقت 


1- پنل مرکزی گیر

پنل های مرکزی گیر اماکن به دو دسته تقسیم می شوند. گیر با تلفن کننده سیم کارتی و گیر با تلفن کننده خط ثابت تقسیم می شوند. پنل های خط ثابت قابلیت تماس با موبایل و تلفن مخاطبین را دارا می باشند ولی پنل های سیم کارتی علاوه بر تماس با مخاطبین، قابلیت ارسال پیام کوتاه به گوشی موبایل را داشته و اکثر آنها دارای اپلیکیشن موبایل نیز می باشند که کار با آنها را بسیار آسان کرده است. با توجه به شرکت های سازنده گیر، طراحی پنل های مرکزی با هم تفاوت دارند. در برخی شرکت ها، تلفن کننده در همان پنل مرکزی تعبیه شده ولی در برخی دیگر، تلفن کننده دستگاهی جدا از پنل محسوب شده و در کنار آن نصب می شود.

اگر از نظر امنیتی از ما بپرسید کدام پنل دارای امنیت و حفاظت بالاتری است بی شک جواب ما گیرهایی با تلفن کننده سیم کارتی خواهد بود. زیرا سارقین با قطع خط تلفن، از امکان تماس با مخاطب جلوگیری میکند ولی در گیرهای سیم کارتی، دیگر امکان قطع رابطه بین پنل مرکزی و مخاطبین نیست.




2- سنسور حرکت، چشمی یا دتکتورها


چشمی های گیر، حس گرهای تشخیص دهنده حرکت هستند. سنسور چشمی بر اساس امواج مادون قرمز فعالیت می کند. در درون سنسور چشمی المانی به نام PIR وجود دارد که در صورت تشخیص هرگونه تغییرات حرکتی در محیط تحریک می شود. این سنسور بر اساس ارسال و دریافت مداوم امواج مادون قرمز تصویری از محیط را در خود حفظ می کند. در صورتی که حرکتی در محیط اطراف سنسور اتفاق بیوفتد سطح امواج برگشتی از محیط تغییر خواهد کرد و از این طریق سنسور می تواند تغییرات را شناسایی کند. معمولا سنسورها و چشمی ها را در محل هایی مانند ورودی درب اماکن، روبه پنجره ها و سایر محل هایی که امکان ورود غیر قانونی در زمان تعطیلی فروشگاه، سازمان و . و جود دارد، نصب میکنند تا بلافاصله بعد از تشخیص حرکت در هرکدام از محل های یاد شده، سیستم اعلام سرقت را فعال کنند. سنسورها با توجه به مدل های مختلفی که دارند، هر کدام دارای یک محدوده و زاویه دید هستند. اما بطور کلی چشمی ها دارای محدوده دید 8 تا 10 متر و زاویه دید بین 100 تا 120 درجه هستند. و هر چقدر فرد یا جسم متحرک به چشمی نزندیکتر باشد، میزان حساسیت چشمی نیز بالاتر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با 

قیمت گیر اماکن وارد لینک آبی شوید.


گیرها به روزترین اطلاعات گیر را در اختیارتان قرار می دهد



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها